CYBERPUNK FUTURE STORIES/WRITINGS BY Tegedao

Mars är en trollbunden planet och räknas som en kär granne. Men finns det liv där och kommer vi någonsin bosätta Mars? Med största sannolikhet kommer vi så småningom Occupy Mars och göra vår Cyberpunk-närvaro där stor! Frågan är bara när inom The Cyberpunk Future! Hej och hå vår röde planet!

Läs mer  

Tar upp den banbrytande teknologin i Star Trek i form av teleporterings-resande i universum och om det kommer vara troligt för oss vanliga människor någon gång. Det kommer det säkerligen vara enligt Cyberpunk och kommer öppna upp galaxer av möjligheter för att utforska rymden och stöta på utomjordiskt liv.

Läs mer  

Den futuristiska cyberpunk-staden San Xenania är sannerligen ett stort Cyberpunk Future projekt, en cool stad som flyter i universum som från början var ett distrikt i Tokyo. Utvecklas till ett argument för det simulerande universum. Var kommer vi ifrån? Är vi i en simulation skapad av högre varelser med högst utvecklad teknologier som simulerar världar? Ett sant Cyberpunk tema i alla fall! Cyberpunk-City San Xenania!

Läs mer