CYBERPUNK FUTURE STORIES/WRITINGS BY Tegedao

Framtidens 'space ships' för att resa ute i rymden är högst Cyberpunk Future. Som den Cyberpunk jag är vill jag gärna flyga mitt eget 'space ship' i form The ISS Astral Tegedao. Yttre rymden Consciousness unlimted!

Läs mer  

Aristofane Mazzetti är en ung renässans humanist från Siena/Toscana under början av medeltiden 1300-talet. Ute i det Toscanska landskapet studerar han vetenskap i form av Natural Philosophy som leder in honom till Natural Magic. Den harmoniska holistiska relationen med mikrokosmos/individen och makrokosmos/universum. Detta leder till att han uppvaknar till den sanna realisationen om verkligheten och tidsresande in i framtiden i Limitlessness Holographic Consciousness Unlimited Universe! THE NATURAL RENAISSANCE MAGICIAN! CLOCK-PUNK! LITE FAN FICTION! Där jag TEGEDAO är författaren!

Läs mer  

"City of Dreams" (COD) is an innovative metaverse game that transports players into an expansive, interdimensional urban landscape. It’s a virtual world where each district and building opens doors to different realities, blending elements of various eras and realms. In COD, players engage in immersive exploration, dynamic storytelling, and social interaction within a city that constantly evolves and reacts to their choices

Läs mer  

Star Atlas är ett storslaget multiplayer blockchain strategi-spel om rymdutforskning. Fördjupa dig själv i detta spektakulära levande metaverse och upplev framtiden år 2, 620! Ett universum av möjligheter: BUILD YOUR FORTUNE IN YOUR HOME IN SPACE AND EXPLORE AND CONQUER! Star Atlas är verkligen ett unikt intergalaktiskt spel som kommer garanterat ta gaming-världen med storm!

Läs mer  

NetVRk är ett revolutionerade Virtual Reality spel som kommer ta världen med storm. Spelet bygger på kryptovalutan blockchain till ett verktyg för att utforska NetVRk's metaverse på ett enkelt sätt med en game-sandbox-editor som skapar världarna som man fullt kartlägger i Virtual Reality! Möjligheterna är enorma med denna FUTURE OF GAMING!

Läs mer  

Quantum Psychology är ett banbrytande verktyg för att beskriva verkligheten och naturen av vårt 'consciousness' i förhållande till det synliga universum. Quantum Physics är en metod som försöker förklara det; observeraren påverkar den observerade verkligheten. På detta vis skapar vi alla vår egen personliga sanning om verkligheten - din egen förståelse av sanning som är unik för var och en av oss! Din egna evolution i form av Quantum Psychology!

Läs mer  

Jeff Bezos är världens rikaste man och grundare av Blue Origin - ett rymdfärdsföretag. En av Blue Origins projekt är att bygga svävande rymdkolonier i vårt sol-system som kommer husera liv för massor av människor i cool miljö - till exempel städer med sina egna unika miljöer i idylliskt tillstånd svävandes i rymden! Blue Origin vill främja om koloniseringen av rymden inom en snar framtid för att träda in 'the voyage of space exploration' i nya format.

Läs mer  

Transhumanism är teorin att ’science and technology’ kan hjälpa människor att utveckla bortom vad som är fysiskt och mentalt möjligt för närvarande. Men det påverkar även Cyberpunk Transhumanism mycket då Artificiell Intelligens kommer förena maskinen med människan; en evolution till att bli POST HUMANS! Cyberpunk Transhumanism kommer så småningom blomstra och påverka förvandling till det bättre för hela mänskligheten. Det ultimata målet med dessa nya teknologier är att uppnå ’immortality’ för människan i en utopisk CYBERPUNK FUTURE!

Läs mer  

Cyberpunk Style artar sig i många former - däribland THE RETRO 80'S THEME - ett häftigt mode som verkligen gör comeback och sprider nostalgi i 'the 80's look' i spelet Cyberpunk 2077 - glamour i form av högklassig pittoreskt retro-soundtrack i en häftig sci-fi miljö! Köp Cyberpunk 2077!

Läs mer  

Bangalore är en stad i Indien som räknas som The Indian Silicon Valley - IT Capital! En 'cosmopolitian' stad i högsta bemärkelse som Cyberpunk Future ska expandera till en Cyberpunk-City med hisnande potential med start i Bangalores stadsdel Electronic City!

Läs mer  

Cyberpunk 2077 är ett actionrollspel som utspelar sig i en dystopisk framtid där ultramodern teknik samexisterar med ett urartat mänskligt samhälle. Berättelsen inleds i det mytomspunna Night City (en sann Cyberpunk Future stad) med en futuristisk neonlook. Night City är verkligen en stad som kallar på oss och där det riktiga äventyret för din karaktär tar form! Det är tidernas dyraste spel, väldigt hajpat och i stor utsträckning lever upp till förväntningarna. Köp!

Läs mer  

Universum är fantastiskt och full av överraskningar. Här tar jag upp asteroiderna som har stor potential till att förvandla våra liv ytterst positivt i form av ‘mining’. Och det är inte alls långt borta. Låt oss ta vara på denna resurs och det kommer sannerligen Cyberpunk Future att göra för att tjäna oerhört mycket pengar!

Läs mer